Cookie- og Privatlivspolitik

Cookiepolitik for KANDY SPICES

KANDY SPICES hjemmeside anvender cookies og lignende teknologier til at indsamle og behandle oplysninger om vores besøgendes brug af vores hjemmeside og ydelser. 

I denne cookiepolitik kan du læse om, hvad en cookie er samt om vores brug af cookies og lignende teknologier. Cookiepolitikken gælder for vores og vores samarbejdspartneres brug af cookies på følgende hjemmesider:

www.kandyspices.com

Se venligst også vores Privatlivspolitik nedenfor.

En cookie er en datafil, der overføres til din enhed (f.eks. din mobiltelefon eller din computer) med henblik på at registrere oplysninger. For eksempel kan én type cookie gøre det muligt for vores hjemmesider at genkende din browser, mens en anden cookie kan gemme dine præferencer og anden information. 

​Din browser kan indeholde indstillingsmuligheder, der gør det muligt for dig at afvise cookies eller kræve at du enkeltvist godkender alle cookies der placeres på din enhed. Bemærk venligst, at visse dele af vores hjemmesider måske ikke fungerer efter hensigten, eller måske slet ikke fungerer, hvis du ikke tillader cookies. Se nedenfor for yderligere vejledning om, hvordan du sletter eller afviser cookies.

Der anvendes to typer cookies på vores hjemmesider navnlig 'persistent cookies' og 'session cookies'. Session cookies vil normalt udløbe, når du lukker din browser. Persistent cookies vedbliver med at være placeret på din enhed, efter du lukker din browser, og de kan blive anvendt igen, næste gang du tilgår en af vores hjemmeside. 

Hvis du ønsker at forhindre vores hjemmesiders eller andre hjemmesiders placering af cookies, eller hvis du ønsker at slette de cookies, der allerede er placeret på din enhed, kan du se hvordan her https://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Privatlivspolitik for KANDY SPICES

Når du køber varer eller ydelser fra eller i øvrigt interagerer med KANDY SPICES behandler KANDY SPICES dine personoplysninger som dataansvarlig. 

I dette dokument beskriver vi vores behandling af dine personoplysninger, når du køber varer eller tjenesteydelser fra os, og/eller når du tilmelder dig et vores nyhedsbrev.

Nederst beskriver vi de rettigheder, du har i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.

Vi henviser i øvrigt til vores cookiepolitik, hvor vi har beskrevet hvordan, vi bruger cookies og lignende teknologier. 


Behandling af personoplysninger når du køber varer eller tjenesteydelser fra os

Når du køber varer eller tjenesteydelser fra os, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail, kortoplysninger og andre kontaktoplysninger, som er relevante for leveringen af den ønskede vare eller ydelse. Vi bruger disse oplysninger for at opfylde aftalen, som du indgår med os, eksempelvis til levering af varer eller events.

Vi behandler derudover din e-mailadresse og oplysninger om dit køb for at kunne sende tilbud til dig, såfremt betingelserne herfor i markedsføringsloven er overholdt.

Endeligt registrerer vi din IP-adresse. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger.

Falske bestillinger politianmeldes.

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i 5 år, hvorefter vi sletter dem.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktinformationer for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. I nogle tilfælde registrerer vi også andre oplysninger om dig, f.eks. hvilket postnummer, du bor i, eller andre oplysninger, som du konkret giver os. Vi bruger disse yderligere oplysninger til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig.

Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på KANDY SPICES hjemmeside. Disse oplysninger bruges ligeledes til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. Se i øvrigt vores cookiepolitik, hvor vi beskriver vores brug af cookies og lignende teknologier. Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til hello@kandyspices.com eller framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig. 

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen. For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger. 


Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

KANDY SPICES APS
Ndr. Frihavnsgade 45
2100 København Ø
CVR-nr. 37634395
E-mail: hello@kandyspices.com
Tlf.: (+45) 26790069

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K 
Tlf.: (+45) 33 19 32 00
Fax: (+45) 33 19 32 18

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/